برگزاری کانفرانس مدیریت هپاتیت B

کانفرانس علمی تحت عنوان مدیریت هپاتیت B از سوی مؤسسه تحصیلات عالی طبی چراغ با همکاری مؤسسه حمایت سبز پارسیان برگزار شد.

در این کانفرانس که به تاریخ های 4 و 5 جدی با حضور  متخصصین ، داکتران ، و محصلین طب در تالار کانفرانس موسسه طبی چراغ  برگزار شد، داکتر مسعود صالحی شهستانی، متخصص امراض انتانی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و داکتر فرشید عابدی،‌متخصص امراض انتانی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به ارائه سخنرانی علمی خود پرداختند.

محورهای این کانفرانس عبارت بودند از:‌

-         اپیدمیولوژی هپاتیت B در دنیا و افغانستان،

-         هپاتیت B حاد و ناقلین آن،‌

-         تشخیص هپاتیت B حاد و مزمن،

-          پیگیری و تداوی هپاتیت B حاد و مزمن

-         وقایه از مرض.

در روز اول این کانفرانس محور های اشاره شده به صورت سخنرانی و سپس بحث و گفتگوی علمی مورد بررسی متخصصین و داکتران شرکت کننده در کانفرانس قرار گرفت. در ادامه برنامه ها،‌ ورکشاپ مدیریت هپاتیت B به مدت دو روز در سالون کانفرانس مؤسسه چراغ برگزار شد.

در ختم برنامه ها،‌ به شرکت کنندگان این کانفرانس علمی تصدیق نامه اشتراک در ورکشاپ علمی از سوی مؤسسه طبی چراغ و مؤسسه حمایت سبز پارسیان تقدیم شد.